Yritys

Etusivu » Yritys

Vuodesta 1990

Palotekninen insinööritoimisto Markku Kauriala on perustettu vuonna 1990. Toimme edelläkävijänä toiminnallisen paloturvallisuussuunnittelun Suomeen 1990-luvun alussa.

Palveluksessamme on kaikkien paloturvallisuussuunnittelun osa-alueiden asiantuntijoita, joilla on käytössään parhaat saatavilla olevat työkalut. Panostamme yrityksessämme tietotekniseen tasoon ja osaamiseen. Työllistämme yhteensä 26 henkeä Turussa, Espoossa ja Tampereella.

Päätoiminta-alueena Suomi, toimimme myös Virossa, Ruotsissa, Britanniassa, Ranskassa, Sakassa, Malesiassa, Maltalla ja Etelä-Amerikassa.

Kaikkiin palovahinkojen ehkäisyyn liittyvien toimintojen lisäksi palveluihimme kuuluu täydellinen konsultointi- ja suunnittelupalvelu. Se kattaa eri käyttötarkoituksien rakennukset asuintaloista tuotantolaitoksiin, infrastruktuurin kohteet maan päällä ja alla sekä laivat ja muut liikennevälineet.

Panostamme tietotekniseen tasoon ja osaamiseen

Kaikilla suunnittelutyössä toimivilla henkilöillämme on suunnitteluohjelmistojen valmistajien ISV*) sertifioimat tehotyöasemat tai tehokkaat kannettavat tietokoneet. Suunnittelukäytössä olevien tehotyöasemien keski-ikä on noin 2 vuotta, laitekantaa uusimme ja pidämme yllä säännöllisesti.

Laskenta ja simulointikäytössä meillä on käytössä oleviin ohjelmistoihin optimoituja laskentanodeja.

*) Independent Software Vendor