Suunnittelutyö jatkuu täysipainoisesti

Etusivu » Ajankohtaista » Suunnittelutyö jatkuu täysipainoisesti
Työskentelemme täysipainoisesti kaikkien suunnitteluprojektiemme parissa. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä, joten pyrimme erilaisin toimenpitein estämään omalta osaltamme koronavirustartunnat.
Ota reippaasti yhteyttä niin isoissa kuin pienissä paloturvallisuuden ongelmissa, ja haetaan yhdessä paras ratkaisu!
 
– Meille tuli matkustus- ja julkisten liikennevälineiden käyttökielto jo maaliskuun alussa, näin altistumisemme tartunnoille on ollut hyvin vähäistä.
– Suunnittelutyötä teemme Turun, Espoon ja Tampereen toimistoissa.
– Tietoturvasyistä olemme marraskuusta 2019 ottaneet vastaan vieraita vain yrityksen yleisissä tiloissa, ei työntekijöiden työhuoneissa.
– Lähes kaikki suunnittelijat ovat siirtäneet viikon 12 aikana työpisteensä kotiin ja tekevät etätöitä. Toimistoilla on muutamia henkilöitä.
– Palaverit ja viestittelyn hoidamme Teamsin, sähköpostien ja puhelimen välityksellä.
– Henkilökohtaisia tapaamisia pyrimme välttämään.
– Tapaamiset hoidamme pakottavissa tapauksissa, enintään 2 henkilöä kerrallaan, huomioiden suojaetäisyydet ja tarvittavat suojavarusteet sekä huolehdimme hyvästä käsihygieniasta.
– Henkilökuntaa on ohjeistettu käsienpesusta ja sen tärkeydestä.

 

Etätyö M Kauriala

Boris Stock Award Kauriala 2021

Boris Stock Award 2021 palkinto Timo Jokiselle

Palotekninen insinööritoimisto Markku Kauriala Oy:n työntekijä Timo Jokinen valittiin Boris Stock Award 2021 palkinnon saajaksi. Boris Stock -palkinto on FDS-palosimulointiohjelmiston kehittäjien jakama ja se annetaan

TRY TK 2021 01 kuva Timo Koivisto

Teräsmiehet Oulussa

Rakenneasiantuntijamme Timo Jokinen, Risto Ranua ja Mikko Salminen osallistuivat Teräsrakenneyhdistyksen ja Oulun yliopiston järjestämille Teräsrakentamisen T&K-Päiville Oulussa 26. – 27.8.2021. Risto piti esityksen teräspoikkileikkauksen lämpenemisen

Allianssityön asiantuntija

Yrityksestämme löytyy asiantuntemusta ja kokemusta hyvästä allianssityöskentelystä. Olemme mukana Bothnia High 5 -projektiallianssissa rakentamassa uudisrakennusta Vaasan keskussairaalalle. Uusi H-rakennus yhdistää erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon maakunnallisia

Kauriala joulukortti 2020

Hyvää joulua

Hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta! Merry Christmas and a Safe new year!

DSC 0093

Kaurialan toimisto 30 vuotta

Vietimme yrityksemme 30-vuotisjuhlia 9.10.2020 covid-19:n vuoksi perhepiirissä toimistoissamme Turussa, Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme on perustettu vuonna 1990 ja olemme Suomen ensimmäinen ja siten vanhin paloinsinööritoimisto.