Boris Stock Award 2021 palkinto Timo Jokiselle

Etusivu » Ajankohtaista » Boris Stock Award 2021 palkinto Timo Jokiselle

Palotekninen insinööritoimisto Markku Kauriala Oy:n työntekijä Timo Jokinen valittiin Boris Stock Award 2021 palkinnon saajaksi.

Boris Stock -palkinto on FDS-palosimulointiohjelmiston kehittäjien jakama ja se annetaan joka vuosi yhdelle ansiokkaasti FDS:n bugien selvittämiseen osallistuneelle käyttäjälle, ja jonka tarkoituksena on motivoida myös FDS:n käyttäjäkuntaa osallistumaan ohjelman kehitysprosessiin. FDS on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota voidaan nykyään pitää yleisimmin käytettynä ja kehittyneimpänä rakennusten tulipaloihin erikoistuneena simulointityökaluna tutkimus- ja paloturvallisuussuunnittelukäytössä.

Kaurialalla on yrityksenä jo useamman vuosikymmenen kokemus toiminnallisesta paloturvallisuussuunnittelusta ja palosimuloinneista, ja Kauriala on aina pyrkinyt kulkemaan keihäänkärkenä tällä saralla. Viime vuosina erityisesti kantavien rakenteiden toiminnallisessa mitoituksessa on otettu suuria loikkia suunnittelumenetelmien ja suunnittelutyökalujen kehittämisessä. Nyt jaettu palkinto on yksi osoitus tästä jatkuvasti käynnissä olevasta kehitysprosessista.

https://github.com/firemodels/fds/wiki/Boris-Stock-Award-Recipients

Timo Jokinen, an employee of Palotekninen Insinööritoimisto Markku Kauriala Oy was nominated for the Boris Stock Award 2021.

The Boris Stock Award is an informal award that recognizes an important contribution or bug report from the FDS and Smokeview user community. FDS is an open source software that can now be considered the most commonly used and advanced simulation tool specializing in building fires in research and fire safety design use.

Kauriala has several decades of experience in performance-based fire safety design and fire simulations, and Kauriala has always strived to become a spearhead in this area. In recent years, major leaps have been made in the functional dimensioning of load-bearing structures in the development of design methods and design tools. The award is one indication of this continuously ongoing development process.

Boris Stock Award Kauriala 2021

TRY TK 2021 01 kuva Timo Koivisto

Teräsmiehet Oulussa

Rakenneasiantuntijamme Timo Jokinen, Risto Ranua ja Mikko Salminen osallistuivat Teräsrakenneyhdistyksen ja Oulun yliopiston järjestämille Teräsrakentamisen T&K-Päiville Oulussa 26. – 27.8.2021. Risto piti esityksen teräspoikkileikkauksen lämpenemisen

Allianssityön asiantuntija

Yrityksestämme löytyy asiantuntemusta ja kokemusta hyvästä allianssityöskentelystä. Olemme mukana Bothnia High 5 -projektiallianssissa rakentamassa uudisrakennusta Vaasan keskussairaalalle. Uusi H-rakennus yhdistää erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon maakunnallisia

Kauriala joulukortti 2020

Hyvää joulua

Hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta! Merry Christmas and a Safe new year!

DSC 0093

Kaurialan toimisto 30 vuotta

Vietimme yrityksemme 30-vuotisjuhlia 9.10.2020 covid-19:n vuoksi perhepiirissä toimistoissamme Turussa, Espoossa ja Tampereella. Yrityksemme on perustettu vuonna 1990 ja olemme Suomen ensimmäinen ja siten vanhin paloinsinööritoimisto.

Etätyö M Kauriala

Suunnittelutyö jatkuu täysipainoisesti

Työskentelemme täysipainoisesti kaikkien suunnitteluprojektiemme parissa. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä, joten pyrimme erilaisin toimenpitein estämään omalta osaltamme koronavirustartunnat. Ota reippaasti yhteyttä niin isoissa kuin